Wie zijn wij bij Van Haren Uitvaartverzorging

Birgitte van Manen Birgitte is een gediplomeerde uitvaartverzorgster met gespecialiseerde opleidingen in uitvaartverzorging. Net als Ad Vervaart werkt zij ook al meer dan 30 jaar in het uitvaartwezen. Gefascineerd door het beroep werkt zij al van jongs af aan mee in de uitvaartverzorging. Nooit doet iemand een vergeefs beroep op haar. Ze staat altijd voor iedereen klaar, is eerlijk en oprecht en steekt haar mening niet onder stoelen of banken. Zij zal iedereen helpen zijn/haar verdriet draagbaar te maken. Birgitte is gecertificeerd voor politiewerkzaamheden en gespecialiseerd in kinderuitvaarten. Frank Verkooij Frank heeft ruime ervaring in het uitvaartwezen. Hij is gespecialiseerd in het verzorgen en opbaren van overledenen. Het is zijn passie om de uitvaart te begeleiden en tot in de puntjes naar de wens van de familie te verzorgen. Frank is eveneens gecertificeerd voor politiewerkzaamheden.
Vervaart uitvaartverzorging - Utrecht | De Meern | Vleuten | Hollandsche Rading Birgitte van Manen (Uitvaartverzorging Vervaart) Frank Verkooij (Uitvaartverzorging Vervaart)
Het voltallige personeel van Van Haren Uitvaartverzorging

Wie zijn wij bij Vervaart

Uitvaartverzorging

Birgitte van Manen Birgitte is een gediplomeerde uitvaartverzorgster met gespecialiseerde opleidingen in uitvaartverzorging. Net als Ad Vervaart werkt zij ook al meer dan 30 jaar in het uitvaartwezen. Gefascineerd door het beroep werkt zij al van jongs af aan mee in de uitvaartverzorging. Nooit doet iemand een vergeefs beroep op haar. Ze staat altijd voor iedereen klaar, is eerlijk en oprecht en steekt haar mening niet onder stoelen of banken. Zij zal iedereen helpen zijn/haar verdriet draagbaar te maken. Birgitte is gecertificeerd voor politiewerkzaam- heden en gespecialiseerd in kinderuitvaarten. Frank Verkooij Frank heeft ruime ervaring in het uitvaartwezen. Hij is gespecialiseerd in het verzorgen en opbaren van overledenen. Het is zijn passie om de uitvaart te begeleiden en tot in de puntjes naar de wens van de familie te verzorgen. Frank is eveneens gecertificeerd voor politiewerkzaamheden.
Vervaart Uitvaartverzorging 030 666 1790
Van Haren Uitvaartverzorging 035 5771282
Het voltallige personeel van Van Haren Uitvaartverzorging