035 – 5771282

24 uur per dag

035 – 5771282

Gedenksierraden

Vervaart & Van Haren Uitvaartverzorging is officieel dealer van See You Memorial Jewelry.
Gedenksieraden bieden de mogelijkheid om je dierbare overledene altijd bij je te dragen. Het sieraad kan gevuld worden met as en/of voorzien worden van een vingerdruk. De meeste gedenksieraden worden op maat gemaakt.

Wij bieden gedenksieraden aan in de vorm ringen, hangers, bedels, kettingen en armbanden vervaardigd van zilver of goud, in prachtige designs, al dan niet versierd met een diamant of zirkonia. Onze gedenksieraden zijn van hoge kwaliteit en kennen een hoog afwerkingsniveau. Alles wat met herinnering aan uw dierbare te maken heeft wat samen met de hars kan uitharden, kan in de sieraden verwerkt worden.

See You gedenksieraden zorgt voor een blijvende herinnering aan een dierbare. Er zijn verschillende mogelijkheden om deze sieraden te laten bewerken.
De eerste optie is om een gedeelte van de as te laten mengen met hars.
Hierdoor ontstaat een mooie glanzende afwerking.
Deze hars wordt daarna in het sieraad geplaatst. Wil je graag gekleurde hars? Dat kan. Er zijn maar liefst 10 kleuren waar je uit kunt kiezen: aqua, blauw, roze, rood, geel, groen, paars, wit, oranje en transparant.
Bij de tweede optie wordt de as in ‘pure’ vorm in het sieraad verwerkt.

Gedenksieraden met de toevoeging van een vingerafdruk zijn daarnaast
ook mogelijk. Met een See You sieraad koester je de herinnering aan
een dierbare en kun je deze dicht bij je dragen.

De hier getoonde See You gedenksieraden kun je bekijken in ons uitvaartcentrum. We kunnen je daar ook persoonlijk adviseren. Je kunt eventueel as meenemen om het sieraad te laten vullen. Afhankelijk
van het sieraad vullen wij het sieraad, bij sommige sieraden gaat de as naar de leverancier die het vervolgens vult. Je kunt je sieraad eventueel laten graveren.

As sierraden

De zilveren assieraden worden veelal met de hand gemaakt, omdat de meeste hangers en bedeltjes gedetailleerd zijn en onderscheidende vormen hebben. Kenmerkend voor deze sieraden is dan ook de perfecte afwerking waardoor deze niet direct herkenbaar is als ashouder. Tevens zit de hanger of het bedeltje niet vast aan het collier, maar loopt deze door de hanger heen om een lange gebruiksduur te kunnen garanderen.
De sieraden worden vervaardigd uit hoogwaardig 925 Sterling zilver. Dit betekent dat het sieraad voor minimaal 92,5% uit zilver bestaat. De overige 7,5% bestaat uit een legering van andere metalen om stevigheid aan het sieraad toe te voegen. Ieder product is voorzien van een 925 stempel, welke kwalificeert dat het sieraad getest is en voldoet aan de strikte kwaliteitseisen.
Alle sieraden zijn, op bestelling, ook verkrijgbaar in geel- en witgoud. De levertijd van goudensieraden bedraagt ongeveer
6 weken.

As bedels voor aan een armband of hanger

Armband met as

De armbanden zijn moderne polssieraden, gevlochten uit echt leder. Een natuurlijk materiaal dat zich zet naar de persoon die het draagt. Het leer wordt op termijn soepeler en krijgt een eigen kleursamenstelling, waardoor iedere armband een uniek sieraad wordt.
De armbanden zijn voorzien van een 925 Sterling zilver sluiting waarin een klein askamertje zit. Het askamertje kan door middel van een druksysteem eenvoudig worden gesloten.
De armbanden zijn prachtige, stijlvolle en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Alle assieraden beschikken over een askamer waar de as in wordt verwerkt. De sieraden hebben een open of gesloten askamer. Bij een open askamer is de as zichtbaar en bij een gesloten askamer is de as niet zichtbaar. Soms zijn sieraden met een gesloten askamer zelf te vullen door middel van een schroefdopje. Ook zijn sieraden met een open askamer regelmatig verkrijgbaar met een gesloten askamer en andersom, dit staat aangegeven bij het product.

Print Friendly, PDF & Email

Disclaimer

Disclaimer voor vervaartuitvaart.nl

Vervaart & Van Haren Uitvaartverzorging, hierna benoemd als Vervaart & Van Haren, verleent u hierbij toegang tot de websites www.vervaartuitvaartverzorging.nl en www.vanharenuitvaart.nl en nodigt u uit tot de daarop aangeboden informatie.


Vervaart & Van Haren behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te doen.


Vervaart & Van Haren zal de inhoud van onze websites zo vaak als nodig actualiseren en/of aanvullen. Desondanks is het mogelijk dat de inhoud onvolledig en/of onjuist is.


De op onze websites geboden informatie is zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. De geboden informatie kan op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling.


Alle prijzen op onze websites zijn onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten. Ook voor op onze websites opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kunnen wij nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.


Alle rechten van intellectueel eigendom liggen bij Vervaart & Van Haren Uitvaartverzorging.


Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van teksten, foto’s en dergelijke als vermeld op onze website, is niet toegestaan zonder uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van Vervaart & Van Haren Uitvaartverzorging, behoudens en slechts voor zover anders is bepaald in regelingen van dwingend recht tenzij bij specifieke materialen anders is aangegeven.


Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.